logo
Spela Manikyrspel på 1001tjejspel.se
Nya Spel | Mest Spelade Spel | Högst Betygsatta Spel | Mina Spel
 
 
 
© 2010
1001tjejspel.se

Manikyrspel

Spela manikyrspel och andra sminkspel på 1001tjejspel.se. Våra senaste manikyrspel är: Anna Nail Spa och Decorate Your Feet.

Det är skönt att ha snygga naglar på händer och fötter men också hälsosamt. Under naglar fastnar ofta mycket smuts och bakterier och håller man dem rena och fina så är chansen större att man är frisk i längden.

Här finns spel där du går till en nagelsalong och gör i ordning dina naglar, eller så äger du en salong och ska se till att dina kunder får fina naglar. Här får du inte bara lägga på enfärgade färger som rött och rosa för att nämna två, utan i flera av spelen så dekorerar du även naglarna. Det kan vara små mönster eller målningar som gör naglar snyggare.

För att göra händerna (eller fötterna) riktigt fina så sätter du på ringar på fingret eller varför inte små klistermärken på naglarna.

Blanda färger och skapa ditt eget nagellack

Ett annorlunda och roligt manikyrspel är spelet Nagellackstudion där du blandar färger, glitter och märken för att skapa ditt eget nagellack. Därefter kan du i spelet använda nagellacket på dina naglar. I spelen där du gör en pedikyr, det vill säga tar han om tånaglarna på fötterna så ska du ibland även välja sandaler eller andra sommarskor. På så sätt "designar" du hela foten eller nedre delen av benet. Ha så kul!


Kontakt
Hjälp
Sitemap
Regler Och Villkor

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!

fgsfg