logo
Spela Sue Spel på 1001tjejspel.se
Nya Spel | Mest Spelade Spel | Högst Betygsatta Spel | Mina Spel
 
 
 
© 2010
1001tjejspel.se

Sue Spel

Spela sue spel och andra dockspel på 1001tjejspel.se. Våra senaste sue spel är: Sue Dumpling och Memorize Sue Dresses.

I Sue-spelen kan allting hända. I spelen ska du bland annat hjälpa Sue att driva en skönhetssalong för hundar, göra halsband och sticka. Spelen bjuder på en stor blandning av olika uppgifter och måste testas. Totalt kan du spela fler än 20 Sue spel direkt på sajten. Här följer en kort beskrivning av fyra av spelen.

Klä Upp Sue För Dejten

Sue är försenad och du måste hjälpa henna att göra sig i ordning. Det finns massor av intressanta kläder att välja emellan och när tiden är ute får Sue träffa sin dejt och du får även betyg efter hur väl du har klätt upp sue.

Sue Videoregissör

Nu är Sue regissör och du ska välja bakgrund och skapa en scen till hennes musikvideo. Spelet har även häftiga kläder som passar perfekt in i en musikvideo. Till sist kan du ge Sue fem olika frisyrer. När du är klar uppträder Sue precis som en riktig artist. Du får även en slutpoäng.

Sue Gör Halsband

Sue är en hejare på att göra halsband men nu ber hon om din hjälp. Det gäller att memorera halsbanden som Sue visar upp och sen gör exakta kopior av dem. Ett svårt spel som är superkul.

Sues Frisörsalong 2

Nu driver Sue en frisörsalong och din uppgift är att hjälpa henna att klippa kundernas hår. Det gäller att hålla saxen i styr för du ska klippa håret precis så som kunden önskar.


Kontakt
Hjälp
Sitemap
Regler Och Villkor

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!

fgsfg