logo
Spela Hästspel på 1001tjejspel.se
Nya Spel | Mest Spelade Spel | Högst Betygsatta Spel | Mina Spel
 
 
 
© 2010
1001tjejspel.se

Hästspel

Spela hästspel och andra djurspel på 1001tjejspel.se. Våra senaste hästspel är: Pony Care 2 och Get Ready For The Horse Show.

Eftersom hästar är helt underbara djur så är det självklart att vi har en egen kategori där vi samlar de bästa hästspelen. Det är en blandning av spel där du gör om hästarna utseende, tar hand om hästar och ger dem mat och håller dem rena och friska. Det finns även hästspel där du deltar i olika lopp för den tävlingsinriktade.

Här kommer en kort sammanfattning av några av spelen som återfinns i den här kategorin.

Ta hand om hästar och delta i hästlopp med en ponny

I spelet hästen och ballonger flyger du med en häst (hästen har vingar) och ska skjuta hjärtan på ballonger som stiger upp i luften. I ett annat hästspel arbetar du som lärling på en gård och sköter en egen häst. I flera av spelen som vi samlar här delar du i hästkapplöpning och hästhoppning. Hoppa över hinder på en utstakad bana eller tävlar mot andra hästar på en väg som kantas av hinder. Ett sådant spel är exempelvis spelet ponnylopp. Där väljer du en häst och ska sedan hoppa över hinder för att ta dig i mål. Hästarna har olika egenskapen som växlar mellan att vara snabb till att vara bra på att hoppa över hinder. Testa dig fram och välj den häst som passar just dig bäst. I Ponnylopp heter hästarna Brown Sugar, Pinky och Biscuit. Längs banan kan du samla poäng och magiska krafter. Vad sägs till exempel om superhopp.

Ponnypersonlighet är ett annat roliga spel för alla hästälskare. Titta på bilder och svara på frågor för att få reda på vilken häst-personlighet du är idag.

Ändra utseende på hästar

Vi lägger till nya hästspel efterhand för alla som älskar hästar och inte kan får nog av dem. Vi hoppas att du gillar vår samling med hästspel. Du kan även spela hästspel där du ska ändra hästens utseende. Då kan du till exempel ändra färg på manen, klä upp hästen, göra om hästen päls med mera.


Kontakt
Hjälp
Sitemap
Regler Och Villkor

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!

fgsfg